קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פרמזן העוף שלי

פרמזן העוף שלי
המתכון שלי עוף פרמזן יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 669 קלוריות. אם יש לכם פלפל גרוס, חזה עוף רך, פלפל קאיין גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -25 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו מוצקה. נסו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב קמח, 1/2 כפית מלח, אבקת שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מניחים קציצות עוף לתערובת הקמח, אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מקציפים היטב ביצה וחצי וחצי בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים פירורי הפסקה מתובלים, פירורי פנקו, גבינת פרמזן ופטרוזיליה בקערה אחרת. טובלים קציצות עוף מקומחות בביצה טרופה, מניחים לביצה עודפת לטפטף ואז לוחצים עוף לתערובת פירורים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו עוף לעמוד במשך 10 דקות כדי להגדיר ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים קציצות עוף עד שהמיצים מתבהרים, העוף כבר לא ורוד בפנים, והציפוי חום זהוב, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מביאים מים 1 כף מלח לרתיחה בסיר גדול; מערבבים פסטה שיער מלאך לתוך מים רותחים. מבשלים פסטה, תוך ערבוב מדי פעם, עד לבישול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים.
10
יוצקים 3/4 כוס רוטב מרינדה לתבנית אפייה מוכנה; רוטב עליון עם פסטת שיער מלאך מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאך מבושלפסטה שיער מלאך מבושל
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
יוצקים את הרוטב הנותר של 3/4 כוס על פסטה ומסדרים קציצות עוף על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים בשכבה מתקלפתביסקוויטים בשכבה מתקלפת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מפזרים תערובת גבינה איטלקית מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הגבינה נמס ומבעבע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיובזיים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז לאגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.