חציל פרמזן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי פלפל, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
1
לזרוק חצילים עם 2 כפיות מלח במסננת להגדיר מעל קערה, ואז לתת ניקוז 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בעוד חצילים מנקז, לחתוך X בתחתית של כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות blanch יחד בסיר 5 ליטר של מים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להעביר עגבניות עם כף מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור, החל מקצה הבקיע, עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחד
4
קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים פירה עגבניות, בזיליקום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים יחד קמח, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה. מקציפים קלות את הביצים בקערה רדודה שנייה, ואז מערבבים יחד פאנקו ו 1/3 כוס פרמזן-רג ' יאנו בקערה רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, חציל dredge בקמח, רועד את עודף, ואז לטבול ביצה, לתת עודפי לטפטף, ולדלות panko עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
להעביר חצילים לגיליונות של נייר שעווה, פרוסות הסדרת בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
חום שנותר 1 1/2 כוסות שמן במחבת עמוקה 12 אינץ ' nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצילים 4 פרוסות בכל פעם, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות בתחתית מלבני 3 1/2-ליטר (13 - על ידי 11-על ידי 2 אינץ') צלחת אפייה. מסדרים כשליש פרוסות חצילים בשכבה 1 על רוטב, חופפים מעט במידת הצורך. חציל לכסות עם כשליש של הרוטב שנותר (כ 11/4 כוסות) ושליש מוצרלה. המשך שכבות עם חצילים שנותרו, רוטב, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
14
מפזרים העליון עם הנותרים 1/3 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
15
אופים, חשוף, עד גבינה מותכת וזהוב ורוטב מבעבע, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין בשווקים אסיה וכמה סופרמרקטים, ו Uwajimaya (800-889-1928).