פרפה יוגורט לימון ודובדבן
פרפה יוגורט לימון-דובדבן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קרם כבד, גרידת לימון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פרפה יוגורט לימון ודובדבן, יוגורט לימון ואוכמניות פרפה (דל שומן), ו פרפה פירות טריים עם יוגורט לימון-פרג.
הוראות
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת הכבדה במהירות גבוהה עד המשרד.
מוסיף את היוגורט ומכה רק עד בשילוב.
מעבירים חצי מהתערובת לקערה אחרת ומקפלים בריבת הדובדבן.
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד שהתרכך, על 1 דקה. מיקרוגל הג ' לטין בעוצמה גבוהה במשך 5 שניות, רק עד נמס.
הוסף את הג' לטין לתערובת הקצפת הרגילה יחד עם מיץ לימון, גרידת לימון וסוכר ממתקים והכה במהירות בינונית רק עד בשילוב.
כפית חצי קרם לימון לתוך 4 כוסות יין העליון עם חצי קרם הדובדבן. למעלה עם הנותרים לימון דובדבן קרמים לקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה.