קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פרפה קרם חמאת בוטנים

פרפה קרם חמאת בוטנים
פרפה קרם חמאת בוטנים דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 21 גרם חלבון ו-60 גרם שומן. תמורת 1.72$ למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. זה עובד היטב כקינוח ידידותי לתקציב. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לכם נשיקות שוקולד חלב, חמאת בוטנים, תוספת מוקצפת בקרטון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 49%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פרפי פאי קרם בננה חמאת בוטנים, פרפי חמאת בוטנים ופרפה חמאת בוטנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים מחצית מהציפוי המוקצף לתוך חמאת בוטנים. מערבבים את יתרת הציפוי עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד שתי נשיקות שוקולד; קוצצים גס את יתרת השוקולדים.
מרכיבים שתצטרך
נשיקות הרשינשיקות הרשי
אפרסקים טריים פרוסים ותוספת מוקצפת, לא חובהאפרסקים טריים פרוסים ותוספת מוקצפת, לא חובה
אגוז מוסקט מגורר טרי או אגוז מוסקט טחון רגילאגוז מוסקט מגורר טרי או אגוז מוסקט טחון רגיל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
2
מחלקים שליש מתערובת הציפוי בין שתי כוסות פרפה; מעל כל אחד מהם רבע מהשוקולד הקצוץ. חזור על שכבות. למעלה עם יתרת תערובת הציפוי ונשיקות שמורות. מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור פרפה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "