קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פרפיות חרגול

פרפיות חרגול
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חגב Parfaits, עוגת חגב, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף 14 עוגיות מנטה דקות (שווה של שרוול אחד) למעבד המזון. דופק עד שיש לך פירורים עדינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בחלק העליון של דוד כפול לשלב מים, 1/4 כוס סוכר ומלח. מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מפזרים תערובת עם ג ' לטין ולתת לרכך במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
לטאטא את החלמונים אחד בכל פעם עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מניחים דוד כפול מעל מים רותחים תערובת חום, לטאטא כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין התערובת מתחילה להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הסר מהחום ולהקציף בcrème de menthe, crème de cacao ווניל. תערובת קירור, ערבוב מדי פעם, עד התערובת הופכת את העקביות של חלבוני ביצה ללא הפסד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
רום בטעם קוקוס מליבורום בטעם קוקוס מליבו
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
בעוד תערובת ג ' לטין הוא מצמרר, קצפת שמנת כבדה עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. הבא להכות את החלבונים ביצה וקרם של טארטר עד חלבוני ביצה מתחילים להתקשות מעט. מפזרים קלות בסוכר שנותר, כף אחת בכל פעם. להמשיך להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת ג ' לטין, ולאחר מכן לקפל במחצית הקצפת, שומר את השאר כדי העליון parfaits.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
לחלק חצי חגב מילוי בין שש כוסות, כפית אותו בזהירות כדי לא ללכלך את הצדדים. הכף הבאה בפירורי העוגיות, מחלקים אותם באופן שווה בין המשקפיים. חזור עם מילוי חגב שנותר. מקררים כדי להגדיר, כשעתיים או לילה. רק לפני ההגשה, העליון עם הנותרים קצפת (ייתכן שתרצה לשנות את הקרם מעט לשלב יותר אוויר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
מקשטים עם מנטה דקה שלמה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)