פשטידת הודו עם בצק תפוחי אדמה
פשטידת עוף עם ביסקוויט תפוחי אדמה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 166 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם עירית מיובש בהקפאה, חלב, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: פשטידת הודו עם בצק תפוחי אדמה, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו פשטידת עוף עם ביסקוויט חמאה.
הוראות
תנור חום ל 375 ° F. ב סיר 3 ליטר, טורקיה חום, ירקות קפואים, בצל ורוטב לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח ומערבבים 1 דקה. תתחמם.
בקערה בינונית, מערבבים תפוחי אדמה יבשים ומים חמים; תנו לעמוד עד שהמים נספגים. מערבבים במרכיבי הקרום הנותרים עד לקבלת הבצק.
מניחים את הבצק על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 10 פעמים. טפיחה לתוך מלבן 11x7 אינץ'. מקפלים בצק לשלישים.
יוצקים תערובת טורקיה לתוך ungreased 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. בזהירות לפתוח בצק על תערובת טורקיה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.