קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו 2

צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו 2
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 40 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם בצל, צנוברים, jalapenos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צדפות ים בגריל על צ'יפס טורטייה עם מחית אבוקדו ו Jalapeno פסטו, צדפות צרובות עם מחית בייקון, עגבניות ואבוקדו, ו חומוס דבש חלפיניו עם צ'יפס טורטייה שמן זית מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום אגירל גבוה.
2
מברשת thescallops משני הצדדים עם שמן וספרינטעם מלח ופלפל. גריל את הצדפות עד חום זהוב מעט חרוך ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר מן thegrill ולפרוס לחצי לתוך 2 מטבעות.
4
מורחים על כף מחית אבוקדו על כל שבב. למעלה מחית עם צדפה, גריל למעלה, ומעל כל צדפה עם מנה של פסטו חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6
מערבבים את הכוסברה, בצל, שמן, מיץ ליים ואבוקדו במעבד מזון ותהליך עד בשילוב, אבל עדיין עבה. מחית עד חלקה אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
לשלב thecilantro, צנוברים, jalapeno,שום, ו somesalt ופלפל במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
לגרד לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.