צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריזי
אם 4.0 $ למנה נופל בתקציב שלך, צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריזי עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, וכל 30 מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית, שאלוט, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו צדפות מוקפצות ופטריות עם צנוברים, צדפות מוקפצות ברוטב פטריות ותרד, ו צדפות וכבד אווז מוקפצים בגרגרי יער ו-Vino Cotto (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות עונה עם פלפל בלבד ולהניח בצד.
במחבת ללא מקל 10 עד 12 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד לעישון.
שימו צדפות בפנים ואל תזיזו אותן. אפשר להם לבשל עד חום פריך וזהוב, unmoved במשך 5 עד 6 דקות. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון מעל חום גבוה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט עד מתרכך, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פטריות וזורקים 3 עד 4 דקות עד מתרכך.
להוסיף חומץ ולאחר מכן פריזי. לזרוק במהירות, העונה עם מלח ופלפל לחלק בין 4 צלחות. מבלי להפוך את הצדפות, להסיר ולסדר 3 על כל סלט.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.