קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

צדפות ממולאות אפויות

צדפות ממולאות אפויות
אם יש לכם בצל, פטרוזיליה עלה שטוח, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: צדפות ממולאות אפויות, צדפות אפויות ממולאות, ו צדפות ממולאות נקניק ועשב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת גדולה, להמס חמאה עם שמן זית על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים עד שקוף. מערבבים צדפות, בשר סרטנים, פטרוזיליה, פלפל לימון ופירורי לחם. להפחית את החום נמוך, לאט לשפוך מיץ צדפות עד תערובת הוא דביק מעט, אבל לא רטוב. פירורי הלחם ימשיכו לספוג לחות, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי מיץ צדפות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פלפל לימוןפלפל לימון
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
בשר סרטניםבשר סרטנים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מלא כל צדפה נקייה עם תערובת, לחיצה בחוזקה לתוך פגז. מסדרים על תבנית אפייה, ומפזרים קלות עם פפריקה. (פגזים ממולאים עשויים להיות מכוסים וקפואים בשלב זה לשימוש מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד חום זהוב ולוהט. אם קפוא, אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד התחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים חם על מגש עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.