צומת ספגטי: הספגט של 4 דולר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צומת ספגטי: ספגטי 4 $שטעים כמעט כמו ספגטי 24 $מבנו L. A. של רוי צ'וי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ספגטי, שמן זית כתית מעולה, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו מתכון הספגטי ב-4 דולר שטעים כמעט כמו מתכון הספגטי ב-24 דולר., הספגטי האולטימטיבי של רון – למה להזמין ספגטי ממסעדה כאשר יש לה טעם כזה בבית, ו 4 $ ספגטי זה כמעט טוב כמו ספגטי 24 $ (מתכונים דומים).
הוראות
לאחר צחצוח מהיר של כל לכלוך, לשים את הפטריות בסיר גדול ולכסות אותם עם כ 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. מסננים את מלאי הפטריות לאחר כשעה וחצי ומילואים.
בינתיים, לשלב את השום ושמן זית בסיר קטן ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר האפשרית, נמוכה ואיטית, במשך כ 2 שעות, ערבוב מעת לעת עד השום הוא חום זהוב כהה.
כאשר השום נעשה, מוסיפים את העגבניות יחד עם כל המיץ שלהם לסיר גדול אחר. מביאים את העגבניות לרתיחה ואז מוסיפים את קונפי השום לסיר, כולל השמן.
מוסיפים את מלאי הפטרייה לתערובת העגבניות-השום, כוס אחת בהתחלה, ומתמזגים עם בלנדר מקל. אתה מחפש עקביות חלקה.
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להנמיך את החום ללהבה הנמוכה ביותר ולבשל במשך כ 2 שעות, ערבוב הרוטב מעת לעת. בדוק טעם ולהתאים את המלח והפלפל במידת הצורך.
מחממים סיר גדול של מים, מוסיפים חצי כפית מלח ומגע של שמן זית, ומביאים אותו לרתיחה. מבשלים את הספגטי רק עד שזה אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מסננים ומחלקים את הספגטי בין כל הקערות. לזרוק מיד עם הרוטב - על כוס רוטב עבור כל קערה של ספגטי.
מקשטים עם בזיליקום ופרמזן רג ' יאנו.