קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

ציפוי קרם חמאה Ombre

ציפוי קרם חמאה Ombre
ציפוי קרם חמאה Ombre נטול גלוטן, וצמחוני ציפוי. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך וניל, צבע מזון ג'ל קלאסי בטי, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת Funfetti עם ציפוי Ombré, ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גבינת שמנת תות, ו ציפוי קרם חמאה-ציפוי כתום.

הוראות

1
מתכון זה מניח שיש לך כבר עוגת 8 או 9 אינץ ' 4 שכבה, חלבית בין שכבות עם ציפוי קרם חמאה לבן אהוב, ולאחר מכן חלבית דק מבחוץ מלמעלה לאטום פירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2
כדי להפוך ציפוי קרם חמאה Ombre, בקערה גדולה, לנצח חמאה וקיצור עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים אבקת סוכר; לנצח על מהירות נמוכה עד מתפורר. בהדרגה להוסיף חלב, ולאחר מכן וניל, פועם עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
למדוד ציפוי כוס 1 לתוך כל אחת 3 קערות קטנות. למדוד 2 כוסות ציפוי לתוך הקערה הרביעית; לערבב 1/8 כפית צבע מזון כחול לתוך ציפוי 2 כוסות עם whisk או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון כחולצבע מזון כחול
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להוסיף קצת יותר צבע מזון לקערה הבאה של ציפוי כדי לקבל גוון כהה יותר; לערבב היטב עם מקצף או מזלג. חזור עם ציפוי 2 קערות הבא, מה שהופך כל גוון אחר כהה יותר. אתה תהיה בסופו של דבר עם 4 קערות של ציפוי, כל גוונים שונים של אותו צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מורחים ציפוי כחול כהה סביב שליש התחתון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים את הגוון הכהה הבא ציפוי כחול מעל הראשון סביב שליש באמצע העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים את הגוון הבא של ציפוי כחול סביב שליש העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים ציפוי כחול בהיר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים