אם יש לך בצל, רסק עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות, צלוי מהי-מהי עם עגבניות פזורות, ו פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).
מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, יין לבן, רסק עגבניות, שום, מלח כפית 1/4, ופלפל כפית 1/4. מבשלים במשך 5 דקות. שים את התערובת בצד.גריז מתלה קל, קו מחבת broiler עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
מקום מתלה במחבת ברוילר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
מניחים דגים, בשכבה אחת, על המדף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מפזרים את המלח והפלפל הנותרים. דגים מטגנים על 5 סנטימטרים מחום במשך כ 8 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.כפית את תערובת בצל-עגבניות באופן שווה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.