צליה: קישואים עם פרמזן ושמן צ'ילי שום
המתכון צליה: קישואים עם פרמזן ושמן צ'ילי שום מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 588 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו צליה: תפוחי אדמה הסלבק עם שום ופרמזן, סטייק שום צ'ילי עם סלט פסטה קיסר וג' יזי (צלייה בקיץ), ו שום פרמזן אטריות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברשת קישואים בכל רחבי עם שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים על הגריל, לחתוך את הצד למטה, ומבשלים עד השחמה, 5 עד 7 דקות. הפוך קישואים ומעל כל אחד עם גבינת פרמזן. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שקישואים מתרככים והגבינה מותכת, 5 עד 7 דקות יותר.
בואו מגניב במשך 3 עד 5 דקות, ואז לטפטף עם שמן שום צ ' ילי ומגישים.