המתכון צליה: בס פסים עם סלסה קלויה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 161 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, אבקת צ'ילה, כוסברה קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החומרים לשפשף בקערה קטנה. בעדינות מעיל את הדגים עם השמן מתבלים באופן שווה עם לשפשף. מקררים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלסה. ערימת מרכיבים סלסה בגיליון גדול של רדיד אלומיניום ולאחר מכן לקפל את הקצוות לעשות חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ארובה 1 אור מלא פחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
4
מניחים את חבילת נייר הכסף עם מרכיבי הסלסה ישירות על הגחלים והגריל עד העגבניות רכות ואת צ ' ילי הם פריך במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר את החבילה מן הגריל, לפתוח את רדיד, ולאפשר להתקרר במשך 5-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
יוצקים את התוכן של החבילה לתוך מעבד מזון או בלנדר ודופק רק מספיק כדי להפוך סלסה עבה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
לנקות ולשמן את סבכת הבישול של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הסטייקים ישירות על הגחלים, מכסים ולתת לבשל במשך 5 דקות. בזהירות להפוך את הסטייקים ולהמשיך לבשל עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, עוד 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
9
הסר את הדג מן הגריל ולתת לשבת במשך 5 דקות. למעלה סטייקים עם סלסה וליהנות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.