צלי בקר הונגרי בסיר בישול איטי
צלי בקר הונגרי בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, פפריקה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בישול איטי צלי בלסמי, נזיד בקר הונגרי מבושל לאט, ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
במידת הצורך, לחתוך צלי בקר ל 2 או 3 חתיכות גדולות.
מניחים בשר ב 3 1/2 ל 4 ליטר סיר איטי. למעלה עם בצל.
בכוס מדידה, לשלב מרק, רוטב צ ' ילי, פפריקה, תערובת שום פלפל, מלח וזרע קימל; לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 8 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, מבשלים אטריות ביצים כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
הסר בשר מן בישול איטי; לכסות כדי לשמור על חום. מערבבים שמנת חמוצה לתוך נוזל בישול איטי עד מעורבב. להגדיל את הגדרת החום גבוה; לכסות ולבשל 5 דקות נוספות או עד עקביות הרצוי.
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות.
מגישים בשר עם תערובת רוטב על אטריות.
מקשטים כל מנה עם כף שמנת חמוצה; מפזרים פטרוזיליה.