צלי בקר הונגרי בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, פפריקה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בישול איטי צלי בלסמי, נזיד בקר הונגרי מבושל לאט, ו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במידת הצורך, לחתוך צלי בקר ל 2 או 3 חתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקר
2
מניחים בשר ב 3 1/2 ל 4 ליטר סיר איטי. למעלה עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
בכוס מדידה, לשלב מרק, רוטב צ ' ילי, פפריקה, תערובת שום פלפל, מלח וזרע קימל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4
יוצקים על בשר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 8 שעות.
6
כ -20 דקות לפני ההגשה, מבשלים אטריות ביצים כדי doneness הרצוי לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
7
הסר בשר מן בישול איטי; לכסות כדי לשמור על חום. מערבבים שמנת חמוצה לתוך נוזל בישול איטי עד מעורבב. להגדיל את הגדרת החום גבוה; לכסות ולבשל 5 דקות נוספות או עד עקביות הרצוי.