המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו סלט ביף ואטריות בהשראה יפנית, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את הצלי במלח ופלפל ואבק בקמח. במדיום, אמייל סיר ברזל יצוק, חום 2 כפות של השמן.
מוסיף את הצלי; לבשל על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, 20 דקות.
4
העברה לצלחת.
5
מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את המניה, מירין, רוטב סויה וכוכב אניס ומביאים לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות ולהעביר לתנור. Braise במשך 2 1/2 שעות או עד מכרז, פונה פעם אחת באמצע.
מוסיפים את הפטריות, הגזרים והדייקון. מכסים וצולים בתנור במשך 45 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
צנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מעבירים את הצלי למשטח עבודה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה עמוק; לכסות. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 3 1/2 כוסות. מערבבים את תרחיף קורנפלור ולטפוח אותו לתוך נוזל מבעבע עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר את המיתרים מן הצלי לחתוך לפרוסות עבות; לארגן על מגש ויוצקים את הרוטב על גבי.