צלי סקוואב עם פורצ'יני וסלט לחם כפרי
סקוואב צלוי עם פורצ'יני וסלט לחם כפרי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ים, שומן ברווז מתוח, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בישול כפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני, פורצ'יני-רוסטביף שפשף, ו רוסטביף עם רוטב קפה פורצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים, שום, ו 1 כפית מלח ים לרתיחה, ולאחר מכן לנקז במסננת. שום לבן באותו אופן 2 יותר פעמים.
חותכים לחם למקלות בעובי 1/4 אינץ ' וטוסט על תבנית אפייה באמצע התנור עד הזהב החיוור, כ 6 דקות. תשאירי את התנור דולק.
פיל גבעולים של פורצ ' יני עם סכין קטנה חדה רק עד בשר לבן נחשף, ולאחר מכן רבעון פטריות לאורכו.
פט squabs יבש העונה בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. שים sprig של טימין בחלל של כל יון לחלק קונפי שום בין חללים. לקשור את הרגליים של squabs יחד עם חוט מטבח לקפל כנפיים בחזרה.
חום 2 כפות שומן ברווז מתובל היטב 10 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז סקוואבים חומים ב 2 קבוצות, מפנה, על 5 דקות, העברה לצלחת ומחבת שמירה.
להוסיף 1 1/2 יותר כפות שומן ברווז למחבת ו porcini sauté ב 2 קבוצות על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות (להוסיף עוד 1/2 כפות שומן ברווז למחבת עבור אצווה שנייה). מערבבים שום לבן, לחם קלוי, מלח ופלפל לפי הטעם ולהסיר מחום.
שים 13 על ידי 9 אינץ מתכת תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור (כדי לתפוס טיפות) ולסדר squabs, השד הצדדים למעלה, במעגל קטן (ללא מגע) על המדף האמצעי של התנור ישירות מעל תבנית אפייה. צלי squabs, בזהירות להשרות פעם אחת עם שומן ברווז כף הנותרים, 15 דקות. החלף תבנית אפייה עם מחבת של סלט לחם, מיקום זה ישירות מתחת לציפורים. צלי squabs וסלט לחם עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק בשרני של ירך (להימנע עצם) רושמים 68° עבור בשר בינוני ופטריות בסלט לחם הם במכרז, על 5 דקות. (אם פטריות לא מכרז, סלט לחם צלוי 5 עד 8 דקות יותר.)
העברת squabs ללוח חיתוך ולתת לעמוד 5 דקות, ואז לחצות לאורכו עם מזמרה עוף או סכין חדה.
לזרוק סלט לחם עם פטרוזיליה ומיץ לימון ומגישים עם squabs.
* Squabs יכול להיות ממולא ו קשור 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. יבש פט ממש לפני בראונינג. * לחם יכול להיות קלוי 2 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.