צלעות גב לתינוק על האש
צלעות גב לתינוק ברביקיו עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עשן נוזלי, רוטב ברביקיו דבש-דיז'ון, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו צלעות גב לתינוק על האש, צלעות גב לתינוק על האש, ו צלעות גב לתינוק על האש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צלעות לחתיכות בגודל הגשה; מכניסים לתנור הולנדי ומכסים במים.
מוסיפים מלח, פלפל ועשן נוזלי 1 כפית אם רוצים; מביאים לרתיחה. הפחיתו את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 4 שעות או עד שהצלעות פשוט רכות. אל תבשלו יתר על המידה.
בינתיים, שלבו רטבי ברביקיו, קטשופ, דבש ועשן נוזלי שנותר אם תרצו.
מסננים צלעות ומעבירים לגריל. צולים, לא מכוסים, על אש בינונית, צולים את שני הצדדים מספר פעמים ברוטב, במשך 8-10 דקות או עד שהצלעות רכות ומזוגגות היטב.