צלעות דביקות בסגנון ביתי מתוק
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, כל אחד: פלפל וחרדל, סוכר חום עין שור & רוטב ברביקיו היקורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות דביקות ומתוקות, צלעות מתוקות ודביקות, ו צלעות חזיר דביקות ומתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צלעות לסעיפים 2 צלעות.
מערבבים את שאר החומרים; להפריש.
מניחים צלעות בסיר גדול או תנור הולנדי.
מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות לחלוטין את הצלעות; מכסים את המחבת עם מכסה. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 20 דקות.
מחממים גריל לחום בינוני. צלעות גריל 10 דקות. או עד מבושל דרך (160F), מפנה מדי פעם צחצוח בנדיבות עם תערובת רוטב ברביקיו.