צלעות חזיר מוגשות עם תפוחים מוקפצים
צלעות חזיר עם סיידר בריח עם תפוחים מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך קרם פרש, צלעות חזיר, עלי דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: Cider-Brined חזיר צלעות עם תפוחים מוקפצים, צלעות חזיר עם מיץ תפוחים עם תפוחים צלויים, ו חזיר ברן רום סיידר עם תפוחים.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים סיידר 4 כוסות, 2 כוסות מים קרים, 4 כפות. מלח, עלי דפנה, שיני שום, ופתיתי צ ' ילה.
מוסיפים צלעות חזיר, מכסים את הקערה, ומקררים, הופכים בשר מדי פעם, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
הסר צלעות חזיר מן המלח כתם יבש. ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צלעות חזיר (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות) ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד השחמה היטב. הפוך צלעות ולבשל עוד 3 עד 4 דקות, עד השחמה בצד זה.
צלעות בשכבה ב-9 על 13. תבנית אפייה ואופים עד ורוד בקושי במרכז (לחתוך לבדיקה), 15 עד 20 דקות.
בינתיים, יוצקים הנותרים 3/4 כוס סיידר לתוך המחבת חם, מגרד מחבת עם כף עץ כדי להוציא חתיכות השחמה.
מוסיף את ציר העוף, להפוך את החום גבוה, ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 1 כף. חמאה וחרדל. כשהרוטב כבר לא מבעבע, מערבבים בקרם פראש. עונה עם הנותרים 1/2 כפית. מלח ופלפל.
הסר את החזיר מהתנור וכפית כמות נדיבה של רוטב על כל צלע.
מגישים עם תפוחים מרוסקים.