קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צלעות חזיר מזוגגות קוריאניות מתובלות

צלעות חזיר מזוגגות קוריאניות מתובלות
מתכון צלעות חזיר קוריאני מתובל זיגוג יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בקירוב 1 שעה. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1366 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום אסייתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר מזוגגות מתובל, צלעות חזיר צלויות עם זיגוג תפוזים מתוק ומתובל, ו חזיר ברביקיו קוריאני חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קלייה גדולה להגדיר מעל 2 מבערים, לכסות את הצלעות במים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
להעביר את הצלעות לצלחת גדולה; להשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
להחזיר את המחבת למבערים 2 ולהוסיף את המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הצלעות ואת זנגביל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים את הסוכר, שום, רוטב סויה, שמן שומשום ופתיתי צ ' ילה. מכסים בנייר כסף ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 7 דקות. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, הפיכת הצלעות כמה פעמים, עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה גדולה, צד בשרי למטה. מרתיחים את הנוזל הקלוי עד מעובה מאוד בטעם, כ -10 דקות. מסננים את הנוזל; אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בנדיבות מברשת את הצלעות עם נוזל צליה מטגנים 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד מזוגג קל חרוך, על 3 דקות. הפעל את הצד בשרי הצלעות למעלה ולצחצח שוב עם נוזל צליה. לצלות, צחצוח מדי פעם סיבוב המחבת, עד הצלעות מזוגגות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך בין הצלעות, תל על מגש לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני