קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

צלעות חזיר ממולאות נקניק ואפרסק

צלעות חזיר ממולאות נקניק ואפרסק
צלעות חזיר ממולאות נקניקיות ואפרסק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.82 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-84 גרם חלבון, 54 גרם שומן, ובסך הכל 860 קלוריות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מרווה, גבינת מונטריי ג'ק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות אפרסק, צלעות חזיר ממולאות אפרסק, צלעות חזיר בעלות אפרסק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול1/4 כפית פלפל, ועוד לתיבול
2
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו נקניק חם או מתוק, מארזים הוסרו, מפוררים1/2 קילו נקניק חם או מתוק, מארזים הוסרו, מפוררים
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
3
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מוסיפים את הנקניק ומשחימים, תוך שבירת הבשר בעזרת מזלג, למשך כ-3 דקות. מערבבים פנימה את המרווה ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
שופכים את השומן ומעבירים את הנקניק לקערה. מערבבים פנימה את האפרסקים, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בעזרת סכין חדה, חותכים כיס בצד של כל קצוץ, פורסים לרוחב, כמעט עד לצד השני. מתבלים במלח ובפלפל נוסף, ולאחר מכן ממלאים את הצלעות בנדיבות במלית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
במחבת גדולה חסינת תנור, עובדים ב-2 קבוצות במידת הצורך, מחממים את 4 כפות השמן הנותרות עד שהוא חם מאוד. צורבים את הצלעות מצד אחד עד להשחמה, 3 עד 4 דקות. הופכים את הצלעות ומעבירים את המחבת לתנור לסיום הבישול, 20 עד 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים מיד, תוך כפית על כל מלית שעלולה ליפול.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות