צלעות חזיר מפלצתיות מצופות כמון עם רוטב צ'יפוטלה אפרסק
אם יש לכם פלפל, שמן זית, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו שרימפס מצופה קמח תירס עם רוטב פלפל אדום-צ'יפוטלה טבילה, ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל, ו קציצות חזיר מצופות כמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק יחד את כל החומרים.
להעביר צלחת הגשה ולהניח בצד.
אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור תחתון פתוח. פחם בהיר. משאיר על 1/4 של גריל ללא פחם, פחם מואר הבנק על פני שאר הגריל כך גחלים הם כ 3 פעמים גבוה יותר בצד השני.
אם משתמשים בגריל גז, ברדס פתוח, להדליק את כל המבערים, ולהגדיר על גבוה. סגור מכסה המנוע preheat 10 דקות.
בעוד הגריל מתחמם, צלעות מעילים
באמצעות מטחנת תבלין חשמלית, זרעי כמון דופק 2 עד 3 פעמים כדי לפצח. (לחלופין, מניחים זרעים על קרש חיתוך ולרסק קלות עם מחבת sauté קטנה, באמצעות תנועת נדנדה עדינה.) לשפשף צלעות עם שמן, מפזרים מלח ופלפל, מעיל עם זרעי כמון, הקשה בחוזקה לדבוק.
כדי לבשל צלעות באמצעות גריל פחם
אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה מעל שטח שבו גחלים נערמות הגבוהה ביותר עבור 3 עד 4 שניות. לצרוב צלעות על מתלה גריל משומן קלות ישירות מעל החלק החם ביותר של גחלים, מתהפך פעם אחת, עד משחימים היטב, על 3 עד 4 דקות לכל צד. להעביר צלעות לחלק הכי מגניב של הגריל, ואז לכסות עם מחבת צלייה הפוכה גריל, פונה פעם אחת, עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של כל קוצצים (להימנע עצם) רושם 63°, על 12 דקות בסך הכל.
העברת צלעות לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 66°).
כדי לבשל צלעות באמצעות גריל גז
כאשר הגריל הוא מחומם מראש, לצרוב צלעות על מתלה גריל משומן קל, מתהפך פעם אחת, עד משחימים היטב, על 3 עד 4 דקות לכל צד. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
ולשים צלעות מעל צורב כיבוי. להפחית את החום על המבער הנותר (ים) כדי מתון חזיר גריל, מכוסה מכסה, עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של כל קוצצים (להימנע עצם) רושם 63°, על 12 דקות בסך הכל.
העברת צלעות לצלחת ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 66°).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.