קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום

צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום
צלעות חזיר עם אפרסקים, בורבון ובזיליקום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, עלי בזיליקום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 74 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם אפרסקים טריים ובזיליקום, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל ברוטב בורבון, ו צלעות חזיר עם אפרסקים.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הצלעות ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, שלוש עד ארבע דקות לכל צד.
4
הסר מחום ולהעביר צלעות לצלחת גדולה. תניח בצד. תשליך שומן עודף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את החמאה למחבת וחום על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את פלחי האפרסק, משליכים כדי לצפות אותם בחמאה המומסת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד האפרסקים חמים ורך, 1 עד 3 דקות בהתאם בשלות של אפרסקים. אם אפרסקים הם מאוד בשלים, להוסיף סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
הסר מחבת מחום ולהוסיף ויסקי. להדליק גפרור ארוך בזהירות לנופף אותו על ידי המחבת כדילהתקיף את הוויסקי. אפשר ללהבה למות באופן טבעי, ואז להשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח, פלפל שחור וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
וויסקי.וויסקי.
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף את צלעות החזיר בחזרה למחבת ומעל כל אחד עם ארבעה עלי בזיליקום. תניח את האפרסקים על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את המחבת לתנור, ומבשלים עד צלעות להשיג doneness הרצוי, על 4 דקות עבור בינוני. בזהירות להסיר את המחבת ולחלק את הצלעות ואת האפרסקים בין ארבע צלחות. כף חלק טפטוף מן המחבת על גבי הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו