צלעות חזיר עם תפוחים ומילוי
אם יש לכם בערך שעה במטבח, צלעות חזיר עם תפוחים ומילוי יכולות להיות מתכון מרהיב ללא מוצרי חלב שכדאי לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות . לבמנה עיקרית זו יש 3127 קלוריות , 495 גרם חלבון ו -93 גרם שומן למנה. אם יש לכם מילוי לפאי תפוחים, שמן קנולן, תערובת מילוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: צלעות חזיר עם תפוחים ובצל , צלעות חזיר עם מילוי חמוציות מיובשות, פטריות וערמונים , וצלעות חזיר קלות במילוי .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את צלעות החזיר בשמן על אש בינונית-גבוהה. בינתיים, הכינו את המילוי לפי הוראות היצרן.
מורחים את מלית הפאי בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
מניחים את צלעות החזיר מעל; מורחים את המילוי מעל הצלעות בעזרת כף.
מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס למשך 35 דקות. מסירים את המכסה; אופים 10 דקות נוספות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס.