צלעות חזיר עם תפוחים קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם תפוחים קינמון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם קינמון טחון, שמן צמחי, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר עם תפוחים קינמון ודלעת חמאה, בשר חזיר צלוי עם תפוחים, ו ירך חזיר Crockpot עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, ומפזרים על החזיר.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר את החזיר מהמחבת. כסה וחמם.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים תפוחים ושאר החומרים, ומבשלים 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מגישים את התפוחים עם חזיר.