מרק דגים שמנמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם בקלה, כמון טחון, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. נסו צ'אודר דגים שמנמן, צ'אודר פירות ים שמנמן, ו גושי ירקות צ'אודר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
באותה מחבת הקפיצו בצל ושום בטפטופים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, המים, הכמון, המלח, הכורכום והפלפל; מביאים לרתיחה. מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים במשך 15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הדג, התירס והחומץ; מבשלים 10 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. מערבבים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריט
5
לחמאת שום מקציפים בקערה קטנה את החמאה, הפטרוזיליה, מיץ הלימון והשום עד שהם תפוחים. מעל כל מנת מרק בובת חמאת שום; מקשטים בקרקרים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לכריכה
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.