קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

צ'ה Ca Thang ארוך: דג שמיר ויאטנמי עם כורכום

צ'ה Ca Thang ארוך: דג שמיר ויאטנמי עם כורכום
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם צ'ילי, galangal, סוכר דקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: דג כורכום ויאטנמי עם אטריות אורז, שמיר וnuoc Cham, אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר, ו אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר.

הוראות

1
Prepping the galangal: Clean the chunk of galangal and remove any dirt. לקלף את שורש galangal עם קצה כף, לחתוך אותו לחתוך לרצועות julienne. תניח בצד.Prepping הדג: לשטוף את הדגים לייבש לטפוח באמצעות מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
GalangalGalangal
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
חותכים את הפילה למקלות מלבניים עבים 1 אינץ'.
3
מקום בצלחת רדודה. מתבלים את הדגים עם אבקת בצל, 2 שיני שום, אבקת כורכום, שאלוט, galangal, סוכר דקל ואבקת צ ' ילי אדומה. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכוםכורכום
כָּתֵףכָּתֵף
סוכר כף ידסוכר כף יד
GalangalGalangal
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
טפטוף עם 1 כף שמן. להשרות את הדגים במשך לא יותר מ -30 דקות.לטף את הדג יבש עוד פעם אחת ולהסיר כל לחות. מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מערבבים היטב.
6
מעבירים כמה מקלות דגים בכל פעם לצלחת. באמצעות מסננת רשת דקה, מפזרים קצת קמח (אם נעשה שימוש) על מקלות הדגים ולנער את הקמח העודף.בישול דגים שמיר: במחבת, לחמם את השמן ומטגנים את השום הנותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את השום ולהניח בצד. לאחר השמן יש טעם שום נחמד, בעדינות לנער את הקמח העודף את כל מקל דגים עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
מניחים את הדג בשמן, מוודא שמקלות הדגים לא נוגעים אחד בשני. נענוע המחבת כדי לוודא שהדגים לא נדבקים לתחתית המחבת ושזה מצופה לגמרי בשמן. לבשל במשך כ 2-3 דקות (תלוי בעובי של הסטייק) עד מוזהב קלות, להעיף כל חתיכה (אני משתמש במקלות אכילה שבו אני מוצא יותר קל לתמרן; אתה יכול להשתמש טרנר דגים מחוררת) ומטגנים את הצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד פריך קל השחמה. נענוע המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את מקלות הדגים על מגבת נייר. חזור עד שכל המקלות הם used.In אותו מחבת, מוסיפים את הבצל הירוק ואת הפרוסות בצל. מוקפץ עד לזהב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים חצי מכמות השמיר הטרי, מערבבים ומבשלים דקה אחת עד הריחני. להחזיר את מקלות הדגים ושום מטוגן למחבת. מתבלים עם טפטוף של רוטב דגים. ולכסות עם השמיר שנותר. כבה את החום ומפזרים בוטנים. נענוע המחבת לתת לכל הטעמים להתמזג. התאם seasoning.To בדוק את" doneness", לחתוך מקל דגים במחצית; הצבע של החלק הפנימי צריך להיות לבן ואטום. אם זה עדיין ברור שקוף, תחזיר את זה למחבת.זמן הרכבה: בקערה, לשלב את החסה, עשבי תיבול וייטנאמיים מלפפון. לזרוק היטב.כאשר אתה מוכן לשרת, למקם את הירוקים בכל קערה בודדת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רוטב דגיםרוטב דגים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ירוקירוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיף את אטריות ורמיצ 'לי העליון עם דג שמיר וכמה פרוסות של פלפל צ' ילה (אם נעשה שימוש).
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מגישים חמים עם פלחי ליים, פרוס צ 'ילי ירוק ורוטב טבילת ממרח שרימפס האנוי המסורתי (מ" מ ruc, אשר טעם חזק מאוד-אני אפרסם את המתכון בסוף השבוע) או nc מ " מ בצד.באופן מסורתי, מנה זו מוגשת גם עם קרקרים אורז סומסום שחור מנוקד.ליהנות עם כוס גבוהה של משקה ג ' ינג ' ר צונן lemongrass.בתאבון!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
קרקרים אורזקרקרים אורז
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
BelacanBelacan
סיד טריזסיד טריז
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.