קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

צ'וקרוט גרני

צ'וקרוט גרני
Choucroute גארני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עוף, שמן בוטנים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, ו Choucroute Garnie.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה וחזקה, משלבת את 1/3 כוס המלח הכשר עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים את צלעות החזיר; לנער היטב כדי לצפות את הצלעות ביסודיות עם תבלינים. אטמו את השקית וקררו את הצלעות למשך לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
צלעות חזירצלעות חזיר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
למחרת, מחממים את התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יש לשטוף את הכרוב הכבוש במים קרים ולסחוט יבש. הגדר מחבת צלייה גדולה מעל 2 מבערים על חום גבוה ולהמיס את שומן הברווז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים את הכרוב הכבוש, גרגרי ערער, עלי דפנה, זרעי קימל, פלפל שחור, מלאי ויין ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי קימלזרעי קימל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, לשטוף את צלעות חזיר מתחת למים קרים להתייבש טפיחה. לקנן את צלעות החזיר בכרוב הכבוש ולהחזיר לרתיחה על חום גבוה בינוני. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר את צלעות החזיר מהכרוב הכבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
8
חתוך בין הצלעות. החזירו את הצלעות לכרוב הכבוש ואת הנסטלה בקילבסה, נקניקיות ונקניק. מכסים ואופים עד הבשרים הם חמים, על 25 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
נקניקייהנקניקייה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בינתיים, בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מבשלים את תפוחי האדמה עד במכרז כאשר פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מסננים את תפוחי האדמה ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
11
כדי לשרת, תלולית הכרוב החם במרכז צלחות ארוחת ערב חמות מאוד טאק חלקית בצלעות החזיר ואת kielbasa. מסדרים את הנקניקיות והנקניק סביב הכרוב הכבוש. לחלופין, ערם את הכרוב הכבוש על מגש מחומם גדול ומקשט עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
נקניקייהנקניקייה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
12
מגישים את choucroute עם תפוחי אדמה מבושלים חרדל מגוון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם