צ'וריסו מצופה בקלה ושעועית עם ארוגולה פסטו
צ'וריסו מצופה בקלה ושעועית עם ארוגולה פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 797 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך ארוגולה, בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פילה הליבוט מצופה בארוגולה פסטו, סלט ארוגולה עם שעועית לבנה ופסטו, ו הצמד אפונה ושעועית ירוקה עם ארוגולה-נענע פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור בעמדה האמצעית התחתונה. מחממים התנור ל 204°.
שים את השום, ארוגולה, פקורינו, ושמן זית 1/4 כוס במעבד מזון ולעבד עד הדבק מחוספס נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מתבלים את הבקלה במלח ופלפל.
שכבה של פרוסות דקות של צ ' וריסו על גבי כל פילה כמו קשקשים על דג.
חום שנותר 2 כפיות שמן למחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. בזהירות למקם את הדגים (עם קשקשי צ ' וריסו שלה כלפי מעלה) במחבת. מבשלים 2 דקות על הכיריים, ולאחר מכן להעביר לתנור עד הדג מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
הסר דגים ממחבת ולהניח בצד.
מוסיפים שעועית ו 1 כף מים למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד המים מתאדים שעועית הם חמים. מערבבים בפסטו. כדי צלחת, לעשות מיטה של שעועית פסטו, העליון עם דג צ ' וריסו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.