קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

צ'ילי חזיר איטלקי עם פולנטה

צ'ילי חזיר איטלקי עם פולנטה
צ'ילי חזיר איטלקי עם פולנטן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית די יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. חזיר מטוגן איטלקי עם פולנטה, חזיר מטוגן איטלקי עם פולנטה, ו פילה חזיר צ'ילי-ליים מעל פולנטה רכה עם פלפלי שעווה הונגריים ותירס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צולים את הפלפל על להבת גז, הופכים בעזרת מלקחיים, או צולים עד שהעור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
מעבירים לקערה, מכסים ומניחים להתקרר. מקלפים, זרעים וקוצצים את הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את האבו בתנור הולנדי או בסיר כבד אחר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את הנקניקיה והפנצ ' טה ומבשלים עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מוסיפים את החזיר הטחון, הטימין, זרעי השומר, השום, פלפלי הצ ' ילי, הבצל, האורגנו והפלפלים האדומים הקלויים ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. מתפיחים עם היין, מערבבים ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חזיר טחוןחזיר טחון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים 2 עד 3 כוסות ציר עוף ומבשלים כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להתאחד. הביאו 2 כוסות ציר עוף והחלב לרתיחה נמוכה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מקציפים פנימה את הפולנטה ומבשלים תוך הקצפה עד שהיא סמיכה אך נשפכת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מסירים מהאש.
9
מוסיפים את החמאה ולאחר מכן את הגבינה, תוך ערבוב עד להמסה. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את הפולנטה לקערות רדודות וחלולה מהמרכז. ממלאים בצ ' ילי ומעליהם עוד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
10
מקשטים עם פטרוזיליה. הערת קוק: ניתן לכסות את הצ ' ילי ולקרר אותו לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על אש בינונית, ומכינים את הפולנטה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה ג ' וב אנד קאמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה -40 קובי קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
ג ' וב ומחנות רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה
ג ' וב ומחנות רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה ברוט טבע קאווה הוא מאוד תכליתי כי אין מינון הוסיף, כך את חומציות ובועות לנקות שלך חיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה משובצת שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.