קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

צ'ימיצ' ורי צלע סטייק עם צנון בגריל ובצל

צ'ימיצ' ורי צלע סטייק עם צנון בגריל ובצל
צ'ימיצ' ורי פלנק סטייק עם צנון בגריל ובצל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לך לחנות ותביא שמן זית, עוד יין שרי חומץ, יין שרי חומץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סטייק צלוי עם צ'ימיצ' ורי, סטייק צלוי עם צ'ימיצ' ורי, ו סטייק צלוי ואצבעות עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 ½ lb סטייק על 1 אינץ ' עבה
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2
בקערה של מעבד מזון, להוסיף מנטה, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, יחד עם שמן זית, חומץ יין שרי. דופק עד היטב מעורבב אבל לא פירה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים ¼ כפית של פלפל שחור, ½ כפית מלח, שום טחון, שאלוט טחון ואת הפלפל האדום כתוש. דופק פעם או פעמיים עד התערובת היא רק בשילוב.מניחים בצד 1 כוס של chimichurri בקערה לא תגובתי, לכסות עם לעטוף פלסטיק ושמורה בטמפרטורת החדר עד 6 שעות. (אם בישול סטייק ביום אחר, להכניס למקרר רוטב עד 3 ימים. להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.) מתבלים את הסטייק עם 1 כפית מלח כשר בכל צד, וכן ¼ כפית של הפלפל השחור לכל צד ומניחים בשקית פלסטיק גדולה הניתנת לאיטום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
תוסיף את שאר הצ 'ימיצ' ורי. לאטום את התיק ולקרר את הסטייק לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.מחממים מחבת גריל לחום בינוני.לאחר הסטייק כבר מושרה, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. נגב את רוטב צ 'ימיצ' ורי מהסטייק וזרוק את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
שים את הסטייק על מחבת הגריל החמה.עבור סטייק כי הוא בערך 1 אינץ ' עבה, לבשל אותו במשך 6 דקות בצד הראשון. ואז להפוך אותו ולהמשיך לבשל עד הסטייק נעשה, על 4 דקות יותר עבור הצד הנדיר של מדיום-רייר.כאשר מבושל לטעמך להעביר את הסטייק על קרש חיתוך. אפשר לו לנוח במשך 6 עד 8 דקות. זה מאוד חשוב.כאשר מוכן לשרת לחתוך את הסטייק על פני התבואה באלכסון ולאוורר את הפרוסות החוצה על מגש הגשה. כפית כמה chimichurri על הבשר ומגישים עם הרוטב שנותר ליד השולחן, יחד עם לחם פריך, צנון בגריל ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
חותכים את הסטייק על פני התבואה באלכסון ולאוורר את הפרוסות על מגש. כפית כמה chimichurri על הבשר ומגישים עם הרוטב שנותר ליד השולחן.צנון בגריל ומטה Onionreheat מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
חותכים את radicchio לרבעים דואגים להשאיר את קצה השורש ללא פגע, כך שהרבעים להישאר יחד.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
8
מברשת שמן זית בנדיבות על כל הצדדים של הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
מפזרים הרבה מלח ופלפל גס. גם מעיל את פרוסות הבצל עם שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.