צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה
צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 841 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מיונז, lb yuca, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס קישואים עם מיונז צ' יפוטלה, ו צ'יפס Yuca עם Mojo.
הוראות
מבשלים yuca טרי או קפוא עם 1 כף שמן בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רך כאשר פירסינג עם סכין וכמעט שקוף, 8-12 דקות עבור טרי או 10-15 עבור קפוא.
העברה עם כפית מחוררת למספר שכבות של מגבות נייר כדי לנקז ולתת לעמוד 5 דקות. אם באמצעות yuca קפוא, לחתוך חתיכות לצ 'יפס בעובי 1/3 אינץ', להשליך כל ליבה סיבית.
חום על 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום.
בינתיים, מערבבים יחד מיונז, מיץ לימון, ו צ ' יפוטלים טחון (או רוטב) בקערה קטנה.
עבודה בקבוצות 3, מטגנים yuca, מפנה, עד הזהב, 5 עד 7 דקות לכל אצווה, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה ועונה עם מלח. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.) מסדרים צ ' יפס בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומתחממים בתנור בזמן טיגון שאר הקבוצות.
מגישים עם מיונז צ ' יפוטלה.