צ'יזי טונה מורני
צ'יזי טונה מורני היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 27 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 368 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, חמאה, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. סלט אהי טונה צרוב , ספגטי טונה עם שעועית פאבה וסביצ'ה אהי טונה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך, כ-8 דקות.
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב כדי שלא יווצרו גושים. מערבבים כל הזמן עד שהתערובת רותחת, ואז מערבבים פנימה מחצית מהגבינה.
מוסיפים את האפונה, התירס והמקרוני.
מסננים את הטונה, משאירים כמות קטנה של נוזלים כדי לשמור על לחות. מתפתים בעזרת מזלג ומערבבים לתוך תערובת הגבינה.
מעבירים לכלי תבשיל ומעלים את שאר הגבינה.
מפזרים פירורי לחם על הגבינה.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע והגבינה משחימה.