המתכון של צ'ילי לבבי עם טוויסט מוכן תוך כ-6 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט אופציה מרהיבה ללא גלוטן וללא חלב לחובבי אוכל אמריקאי. מתאים ל-12 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 365 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . אם אתם אוהבים את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צ'ילי איטלקי עם טוויסט מטורף , צ'ילי טקס-מקס עם טוויסט של סינסינטי וצ'ילי לבבי .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הנקניק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
העבר ל-5 qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את השעועית, העגבניות, המרק, רסק העגבניות, האפונה, אבקת הצ'ילי, הכמון, האורגנו, רוטב הפלפלים, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קאווה, שיראז וגרנאש הן אפשרויות נהדרות לצ'ילי. באדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.