קבב שרימפס בלימון שום
קבב שרימפס לימון-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, יין, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קבב עוף בגריל עם שרימפס עם לימון ושום, שרימפס בגריל קבב לימון, ו קבב כבש עם לימון ושום.
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות שלמים.
מערבבים מיץ לימון, יין, שום, רוטב סטייק ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם, ולנער כדי להתמזג.
הוסף שרימפס, חותם. להשרות במקרר 20 דקות, הפיכת שקית פעם אחת.
הסר שרימפס מהתיק, השלכת המרינדה. חוט 8 שרימפס על כל שיפודים 6 (12 אינץ').
מניחים קבב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, וגריל 2 דקות בכל צד או עד שרימפס נעשים.
הערה: תחליף 1/3 כוס מים 2 כפות חומץ ליין,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.