קוואהוג ממולא
קוואהוג ממולא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי פטרוזיליה, צ'וריקו, מאסה פורטוגזית ועלי כוסברה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה לא כל כך גדול. נסו פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים פטן ואפונת חומוס, תפוחים ממולאים אגוזים וסוכר חום, טבח טוב ממולא בורגר אתגר: תירס מונטריי ג'ק ממולא שרימפס המבורגרים, ו סטייק אגף ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים סיר בינוני על אש גבוהה ומביאים לרתיחה 1 עד 2 סנטימטרים של מים.
מוסיפים את הקוואהוגים ומכסים את התבנית. אדים אותם עד שהם נפתחים, לפחות 6 דקות. מחק כל קוואהוגים שאינם נפתחים. מסננים מרק ושומרים 1/4 כוס.
מוציאים את הקוואהוגים מהקליפות (משאירים את הקליפות שלמות; אל תתפרקו) וקוצצים את הבשר.
במחבת גדולה מחממים את השמן והחמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצ ' וריקו, הבצל והפלפל הירוק ומבשלים עד שהירקות מתרככים, בערך 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את בשר הצדפה הקצוץ, מיץ הלימון והרוטב החם ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
בקערת ערבוב גדולה יוצקים את תערובת הצ ' וריקו על הלחם הקוביות ומוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, משחת הפלפל האדום, פירורי הלחם ומרק הצדפות.
מערבבים בעדינות, ואז ממלאים את כל קליפת הצדפה בכ - 3/4 כוס מלית צדפות. עוטפים את קליפות הצדפות בנייר אלומיניום ואופים עד לחימום, כ -15 דקות.