תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Kolaches עם בצק שמנת חמוצה. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 119 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי קרם, גרידת לימון, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קולאצ'ים עם בצק שמנת חמוצה, Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, ו אוכמניות קרם גבינה Kolaches (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החמאה, חלב, מים ושמנת חמוצה בסיר להגדיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז לתת מגניב עד 130 מעלות. כאשר מגניב, אתה יכול להוסיף קורטוב של וניל או תמצית חמאה אם אתה רוצה (אופציונלי לחלוטין).בעוד תערובת חלב הוא קירור, לשים 2 כוסות של קמח הלחם, שמרים, סוכר ומלח בקערת ערבוב-רצוי מערבל לעמוד כך שתוכל להשתמש וו הבצק שלך. בהדרגה להוסיף את תערובת החלב ומערבבים עד מעורב, ואז מערבבים את הביצה. מנקודה זו, מוסיפים את הקמח שנותר על ידי רבע כוסות עד שיש לך בצק רך. הבצק הזה הוא מעט דביק, אם כי זה צריך להיות פחות לאחר לישה. השתמשתי בדיוק 3 כוסות או 13.5 אונקיות.
העברה לקערה משומנת היטב. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.אגרוף הבצק למטה ולהסתובב על משטח מקומח קלות. לצבוט את 16 מנות בגודל שווה וצורה לתוך כדורים קטנים או כתמים. לחלופין, אתה יכול ללטף את הבצק לתוך מלבן גדול לחתוך לריבועים אם אתה רוצה קולאצ ' ים מרובעים.
מניחים 8 כדורים (או ריבועים) על כל אחד משני קלף מרופד 13×9 מחבתות אינץ ' המרווח על סנטימטר זה מזה. לחלופין, אתה יכול לעשות את זה על דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מברשת עם חמאה מומסת או קיצור עבור פחות בראונינג.לכסות באופן רופף עם גיליון משומן של ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך שעה.תוך כדי עלייה, מערבבים יחד מרכיבים לציפוי ומילוי.הפוך הזחה בכל כדור עלה ולמלא עם כף מילוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות מצופות שוקולד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מברשת בעדינות עם חמאה ומפזרים את ציפוי על הלחמנייה ומילוי.מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולתת את הלחמניות לשבת בעוד התנור מתחמם.