קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

קומפוט אפרסק-חרדל

קומפוט אפרסק-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו קומפוט אפרסק-חרדל. מתאים ל-40 ומחירו 28 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון צמחוני יש 41 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוזמרין, זרעי חרדל, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט אפרסק וחמוציות, וופלים עם קומפוט אפרסק-ברי, ו סלמון עם קומפוט אפרסק ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל עם צעד אחר צעד שלנו שימורים כיצד לבצע.
2
לעקר ארבעה 8-אונקיית שימורים צנצנות ומכסים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
בעזרת קולפן ירקות מוציאים את הגרידה מהלימונים ברצועות רחבות ומשאירים את הגומה הלבנה המרה מאחור. סוחטים את מיץ הלימון דרך מסננת לסיר גדול ורחב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים את הקליפה, היין, הסוכר, הדבש, זרעי החרדל, גרגרי הפלפל ופתיתי הפלפל האדום. קושרים את הרוזמרין ועלי הדפנה יחד עם החוט ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל מסמיך ומדחום ממתק או טיגון עמוק רושם 220 מעלות פרנהייט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לתיבול בשרלתיבול בשר
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חוט קצביםחוט קצבים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את האפרסקים והפירות היבשים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שהאפרסקים פשוט רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מסירים מהאש; זורקים את עשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
ממלאים את הצנצנות בתערובת האפרסק ומשאירים מרחב ראש בגודל 3/4 אינץ', ואז אוטמים ומעבדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
צילום: צ ' רלס מאסטרס