קונג פאו חזיר
אם יש לכם שום בבקבוק, פלפל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו חזיר על אטריות שומשום, ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרינדה, לקצץ שומן מן החזיר, לחתוך לרצועות רחב 1/2 אינץ'.
מערבבים חזיר ואת 6 המרכיבים הבאים (חזיר דרך סאקה), ולתת תערובת לעמוד 5 דקות.
הכן אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח; להתחמם.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת החזיר, ומערבבים במשך 3 דקות או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
מוסיף את פלפל פרוס גזר מגורר, ומערבבים ומטגנים 1 דקה. מערבבים ב 1/4 כוס מים, בצל, רוטב שום צ ' ילי, ומיץ, ומבשלים 2 דקות.
מגישים על אטריות, ומפזרים בוטנים.