קונפי רגל ברווז Pozole
אם יש לכם אנצ'ו צ' ילה, רגל ברווז קונפי, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קונפי ברווז, קונפי ברווז, ו מהו קונפי ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מרגל ברווז לחתוך את העור לחתיכות 1/4 אינץ'. מבשלים את העור בסיר כבד 1-1/2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו והעור הוא חום זהוב, 8-12 דקות.
העברת עור ברווז עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.
יוצקים ומשליכים שומן מן סיר (או מילואים לשימוש אחר), ולאחר מכן לנגב את המחבת נקי ולהניח בצד.
בעוד העור מבשל, להסיר בשר ברווז מן העצמות, שמירת עצמות, דק לגרוס.
טוסט צ ' ילה בסיר יבש על חום מתון, פונה עם מלקחיים, עד ריחני גמיש, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. מכסים את צ ' ילה במים רותחים-חמים וטובלים במים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מסננים צ ' ילה ולהעביר לבלנדר.
בעוד צ ' ילה סופג, מוסיפים בצל ושום לסיר יבש ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מים, אורגנו, דבש, כמון, ועצמות שמורות ומבשלים, חשוף, 20 דקות. להיפטר מעצמות.
תערובת מרק עם ריכוך צ ' ילה ו 1/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה מאוד (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
מוסיפים בשר ברווז hominy ו מגורר ומבשלים, מכוסה, 10 דקות. מערבבים בכוסברה ומלח לפי הטעם, ולאחר מכן מגישים עם עור ברווז.
* זמין בחנויות קצב, כמה סופרמרקטים, וd ' Artagnan (800-327-8246).
** זמין בשווקים לטינו, סופרמרקטים רבים, וצ ' ילה היום-חם Tamale (800-468-7377).