קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קוקדה (קליפת קוקוס)

קוקדה (קליפת קוקוס)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חלב קוקוס, חלמונים ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסי קוקוס ברזילאים (Cocada de Leite Condensado), Cocada de Forno de Batata Doce (קוקוס-בטטה פודינג) והמוזיקה של ז'ילברטו גיל, ו קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 191°. קלות לרסס מחבת עוגה 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף או רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; ספריי שוב—בנדיבות—עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, להקציף יחד חלמונים ביצה, חלב קוקוס, וניל, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר כבד בינוני עם תחתית מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 238-240°F על מדחום ממתקים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים בקוקוס, ולאחר מכן מערבבים בתערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה דמוי פודינג ופשוט מצפה את קרעי הקוקוס, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
לגרד תערובת קוקוס לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים עד הקצוות נראים פריך וכהה זהב, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
העברה למתלה קירור להתקרר לחלוטין בתבנית אפייה, על 1 עד 2 שעות. משוך cocada החוצה, להסיר ולהשליך קלף, לחתוך לריבועים באמצעות סכין חד משומן קלות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
לשרת.