קוקטייל אגס טרי
אם יש לכם סירופ אגבה, אגס bosc, מיץ רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה עובד היטב כמו משקה במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קוקטייל אגסים., קוקטייל אגס פיצ'י, ו קוקטייל אגס דופין.
הוראות
אגס לגרוס; מקום עיסת אגס מגורר על כמה שכבות של cheesecloth. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד, וללחוץ על כוס מדידת כוס להניב 1/3 כוס מיץ אגס טרי. להשליך מוצקים.
מערבבים מיץ אגס, וודקה, מיץ רימונים, מיץ ליים, וסירופ אגבה בשייקר מרטיני עם קרח; שייק. מסננים על 3 כפות של תערובת וודקה לתוך כל אחד 2 כוסות מרטיני. למעלה כל מנה עם סיידר 1/2 כפות.
מקשטים עם פרוסות אגס, אם תרצה.