קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

קורקבנים ואורז

קורקבנים ואורז
קורקבנים ואורז עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 434 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אורז חום מיידי, בצל, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באורז החום המיידי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז מוקה שוקולד מיידי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 61%. נסו הקטעים המגעילים: קורקבני הודו, את חתיכות מגעיל: קורקבנים בשפע, ו אסקארולה עם קורקבני ברווז קונפי, קומט-טו ואגוזי מלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קורקבני עוף בסיר גדול, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותם. מכסים ומביאים לרתיחה. מרתיחים על אש בינונית-גבוהה למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורקבנים עוףקורקבנים עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסננים, שומרים את המים וקוצצים לחתיכות בגודל ביס. מבשלים אורז לפי הוראות החבילה בעזרת מי גיזארד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קולים בצל, שום ופטריות עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים קורקבנים ומקפיצים עוד 5 דקות. מערבבים פנימה את מרק העוף, תערובת מרק הבצל והעגבניות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה של 1/2, בערך 10 עד 15 דקות. מערבבים אורז, מחממים ומגישים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל