קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קינואה, קוסקוס וסלט פארו עם ירקות קיץ

קינואה, קוסקוס וסלט פארו עם ירקות קיץ
קינואה, קוסקוס, סלט פארו עם ירקות הקיץ הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 439 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך בצל, סקווש, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט קוסקוס ישראלי קלוי עם ירקות קיץ בגריל, סלט קינואה ים תיכוני עם ירקות קיץ קלויים, ו סלט קינואה ים תיכוני עם ירקות קיץ קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 כוסות מים קינואה לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז ומים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להביא 1 1/2 כוס מים וקוסקוס לרתיחה בסיר נפרד. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קוסקוס הוא רך עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להביא 3 כוסות מים פארו לרתיחה בסיר נפרד. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד פארו הוא מכרז ומים נספג, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים קינואה, קוסקוס, פארו, מלפפון, בצל אדום, פלפל כתום, ודלעת צהובה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
סקווש צהובסקווש צהוב
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף שמן זית, מיץ לימון, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים רוטב על תערובת דגנים-ירקות; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
7
מפזרים גבינת פטה על סלט. מקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש