קינמון טוסט קראנץ ' ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 948 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך שקדים, גבינת מסקרפונה, תפוחים של סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קינמון טוסט קראנץ '® אצבעות פרנץ ' טוסט, קינמון טוסט קראנץ מצופה לחם מטוגן, ו תפוח קינמון ממולא פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 3 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים תפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים מתרככים ומתחילים לקרמל, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מפזרים 2 כפות סוכר מגורען ו ¼ כפית קינמון על תפוחים. לבשל עד תפוחים זהובים, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
להעביר תפוחים לקערה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים פרוסות 1 אינץ ' של לחם צרפתי על ההטיה. בזהירות לחתוך כיס עמוק לתוך כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
6
מורחים תערובת גבינת שמנת לכל כיס, ואז ממלאים תפוחים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרעיני חמניות נוספים
7
חום 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה ונקייה מעל חום בינוני-נמוך. טובלים כל טוסט צרפתי מלא לתוך תערובת ביצה חלב (השרייה היטב) ולאחר מכן מעיל היטב עם תערובת דגני קינמון טוסט קראנץ®, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוצים
לחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מניחים 4 חתיכות במחבת ומבשלים עד מבושל דרך וחום זהוב משני הצדדים, הקשה בעדינות עם מרית והוספת חמאה נוספת לפי הצורך, על 3 דקות לכל צד. חזור עם חתיכות שנותרו של לחם.