קינמון מערבולת צימוקים לחם
לחם צימוקים מערבולת קינמון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 361 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, שמרים מהירים פועלים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו קינמון-מערבולת צימוקים לחם, קינמון צימוקים מערבולת לחם, ו קינמון צימוקים מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 3 כוסות של הקמח, 1/2 כוס סוכר, מלח ושמרים. בסיר 1-ליטר, מים חמים ושמן עד חם מאוד (120°F עד 54°); מערבבים לתוך תערובת קמח. מערבבים ביצים, להכות עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש 8 עד 10 דקות או עד חלקה קפיץ. גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. (אם תרצה, בשלב זה, הבצק יכול להיות בקירור עד 4 ימים.) לכסות; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 1 שעה; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
גריז 2 (9x5 אינץ') מחבתות כיכר עם קיצור או ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים. ללוש 1/2 כוס של הצימוקים לתוך כל חצי.
מגלגלים כל חצי לתוך מלבן 18x9 אינץ'.
מברשת 1 שמן כפות על מלבנים.
בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס סוכר והקינמון; מפזרים כל מלבן עם חצי תערובת סוכר-קינמון. החל מצד 9 אינץ', להפשיל כל מלבן. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. לחץ על כל קצה עם צד של היד כדי לאטום; לקפל מסתיים מתחת כיכר.
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, במחבתות.
מברשת שמן על כיכרות. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל.
העבר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום ל 191°.
אופים 30 עד 35 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
מברשת חמאה על כיכרות לחם; מגניב.