קינמון תפוח ברי פריך
קינמון תפוח ברי פריך הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פירות יער קינמון פריכים יוגורט פרפה, עוגת תפוחים עם זנגביל-ברי פריך, ו פעמיים ברי תפוח פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תפוחים, חמוציות, קינמון ומיץ לימון. כף לתוך ungreased 11x7 - או 12x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
בקערה גדולה, לערבב מרכיבים שנותרו למעט גלידה עם מזלג עד מתפורר.
אופים 35 עד 40 דקות או עד תפוחים רכים, מיצים מבעבעים ציפוי הוא חום זהוב.