קירש וטארט סופלה דובדבן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. אם $1.19 למנה נופל בתקציב שלך, Kirsch ו טארט דובדבן סופלה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, קינמון טחון, ריבת דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו וניל-קירש Panna קוטה עם דובדבן קומפוט, עוגיות שוקולד דובדבן עם קצפת קירש, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שימורים ו 1 כף קירש בקערה קטנה; מניחים תערובת בצד.
מערבבים קרם, סוכר, וניל ונותר 1 כף קירש בקערה בינונית. מקציפים לפסגות רכות. מכסים ומקררים קצפת. (ניתן להכין 6 שעות קדימה.)
מחממים תנור ל 204°. חמאה שש 1 1/4-מנות סופלה כוס.
מניחים קמח בסיר גדול כבד. בהדרגה להקציף בחלב.
מערבבים 1/3 כוס סוכר, ואז דובדבנים. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים בחלמונים 1 בכל פעם.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מערבבים בקירש, וניל וקינמון. (בסיס סופלה יכול להיות מוכן 2 שעות קדימה. לחץ על פלסטיק על פני השטח ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לפני המשך, לחמם על אש נמוכה עד בקושי חם, תוך ערבוב כל הזמן.)
מקציפים לבנים ומלח בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הכף הנותרת סוכר ומכים עד נוקשה אבל לא יבש.
מערבבים 1/4 של לבנים לבסיס סופלה. מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו. לחלק בין מנות מוכנות.
מניחים בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 191°.
אופים סופלה עד המשרד לגעת וחולצות חומות, כ 18 דקות.
מגישים מיד, ציפוי כל עם מנה של קצפת וכפית של תערובת ריבת דובדבן.