תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פטה קישואים / עשבי תיבול בבית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 117 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 24. מתכון זה מ טעם הבית דורש עירית, סוכר, פלפל וחומץ טרגון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עקיצות פטה ולוח עשב ברי, פטה קישואים, ו פייסן ברטון צרפתית שום וגבינת שמנת עשבי תיבול ומקרל מעושן פשטט-גולשי כסף.
הוראות
1
מרפדים קערה בעובי כפול של בד גבינה. גס לגרוס קישואים לתוך קערה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים חומץ, סוכר 1 כפית מלח. לזרוק בעדינות; מכסים במגבת ומניחים בצד במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, במעבד מזון עם להב החיתוך, טחון פטרוזיליה ועירית. אוספים קצוות של בד גבינה, סוחטים כמה שיותר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מים נוספים
4
מוסיפים קישואים סחוטים למעבד המזון ומעבדים עד למחית.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את גבינת השמנת, הפלפל והמלח שנותר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לחץ על פטה לקערה קטנה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.